's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Trekking

Lekker op pad voor een lange fietstocht, fietsvakantie of om dagelijks naar het werk te rijden. Of er 1 tas aan de drager hangt of de complete set voor en achertassen. Jouw fiets staat altijd voor je klaar en je wordt gebracht waar je wezen wilt.

De Trekking fiets is veelzijdig en eigenlijk altijd te gebruiken. Het stabiele frame wat aan de voorkant iets hoger is gebouwd geeft een comfortabele sportieve zithouding. Hij voelt zich prettig op verharde ondergrond maar is ook zeker niet bang voor een gravel- of bospad.

oPinion

De oPinion is de All Rohler, maar dan met de Pinion versnellingsbak. Geheel opnieuw geconstrueert frame speciaal voor de Pinion. Dit model is later aan te passen met een Neodrive elektrisch achterwiel. 

ontdek de Opinion
Santos Travel Lite + plus riem pinion

Travel Lite +

Een Travel Lite maar dan met een plus . In de Travel Lite plus kunnen 2 verschillende wielmaten gemonteerd worden. Hij heeft een Pinion versnellingsbak en schijfremmen. Een toekomst bestendige all-round fiets die alle kanten op kan.

Ontdek de Travel Lite +
Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.

Travel Lite

Gedetailleerd, licht, stabiel en 28” wielen met brede banden. Genoeg ingrediënten voor een snelle comfortabele fiets om vol te hangen met tassen voor een fietsvakantie. Maar thuis gekomen zonder dragers een perfecte fiets voor woon/werk verkeer of een mooie recreatieve tocht.

ontdek de traveL Lite

Grandone - Grandone Travel

De randonneur opnieuw leven ingeblazen. Door het stabiele sterke frame  met steekassen voor en achter is er een compromisloze randonneur ontstaan, en zonder alle accessoires is het een heerlijke gravelbike. Alleen in derailleur verkrijgbaar. 

ontdek de Grandone
Santos Travelmaster 2.8

Travelmaster 2.8

Heerlijke Santos voor mooie toertochten of fietsvakanties op de verharde weg. Bepakt met alle tassen aan de bagagedragers kom je op de mooiste plekken. Ook de fietsforens rijdt graag met deze Travelmaster 2.8.

ontdek de Travelmaster 2.8
Santos Travelmaster 2+het nieuwse model

Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+ is een doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Wat er veranderd is? hij is onder anderen stoerder gemaakt, er is ruimte gemaakt voor brede banden en er kan gekozen worden voor velg- en schijfremmen...

ontdek de travelmaster 2+

Easy Rohler Evo

Helemaal geoptimaliseerd voor fietsvakanties en wereldreizen met zijn 14 versnellingen Rohloffnaaf. Optioneel is een riemaandrijving, maar standaard al uitgerust met de extra slijtvaste ketting en speciaal voortandwiel. Hij heeft een comfortabele zithouden en is solide en stabiel.

ontdek de  Easy Rohler evo

ALL Rohler 

De grotere broer van de Easy Rohler. Met zijn sterke schijfremmen  en een nog stijver frame is het een echte krachtpatser. De All Rohler heeft ook een prettige tour geometrie en is geschikt voor 29" banden tot 55mm.

ontdek de All rohler
Stel een vraag

Heeft u een vraag? 

Verzend
Contact

's Herenstraat 3a
3155 SH Maasland
Nederland

010-5912318
info@robsbikecenter.nl