's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

fiets zithouding meting. Met de juiste houding wordt het fiesen op je Santos helemaal perfect.

Kijken doe je met je ogen.

Een fietsmeting tijdens corona maatregelen.

Ondanks de maatregelen kan de winkel nog gewoon openblijven. Er is niet veel veranderd, behalve dat we sommige dingen nu met onze ogen doen in plaats van met onze handen. Bij binnenkomst in de winkel kan je alleen nog bij de balie terecht. Voor veel handelingen is dat voldoende. Wanneer je echt in de winkel moet zijn, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van een nieuwe Santos, dan mag je onder het lint door. Natuurlijk worden eerst de handen gewassen.

Tijdens het adviseren is het geen probleem om 1,5 meter afstand te houden en ook kunnen wij (u en ik) vrij door de winkel lopen om de fietsen te bezichtigen, omdat andere klanten opgevangen worden achter het lint bij de balie.

Wanneer tijdens het adviesgesprek een ideaal Santos model naar voren komt is het proefrijden de volgende stap. Hier hebben wij het iets aan veranderd. Normaal gesproken doen wij vooraf een fysieke fietsmeting waarbij het lichaam aangeraakt wordt. Nu kijken wij naar de zithouding waarbij wij daar veranderingen in aanbrengen op basis van wat wij zien. Eigenlijk zoals het ook bij andere fietsenwinkels gedaan wordt. Wel met het verschil dat wij de kennis en ervaring van onze fysieke meting gebruiken. Door goed te kijken komen we op een prettige zit uit die we kopiëren naar een testfiets. Tijdens een lange testrit kan de Santos helemaal ervaren worden.

De fysieke fietsmeting waarbij de instellingen nauwkeurig afgesteld kunnen worden, voeren we na de maatregelen uit. Mocht er dan bijvoorbeeld toch een ander type stuur nodig zijn dan wordt dat door ons aangepast.

Wil je een Santos aanschaffen maar twijfel je nog of je nu met de maatregelen wel de juiste keuze kunt maken? Overleg dan even met ons. Wij zien eigenlijk geen grote problemen.