's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Laden van een telefoon e.d tijdens het fietsen

Het grootste probleem met het navigeren met een smartphone op de fiets, zeker bij een langere rit, is de accuduur van de smartphone. Na 2 uur fietsen geeft de batterij aan dat zijn energie een dieptepunt bereikt. Dit kan opgelost worden met een power bank of je gebruikt de naafdynamo. Tijdens het fietsen is de naafdynamo in werking en kan stroom leveren. Dus waarom zou je hem niet optimaal benutten en deze gebruiken als energiebron?

Op zich is een telefoonlader op de fiets niet nieuw. Wij hebben er diverse in ons assortiment en monteren geregeld verschillende laders. Veel gebruikte laadsystemen zijn The Plug of een USB-werk of E-werk van Busch & Müller. Bij de nieuwe type smartphones merken wij dat er meer vermogen gevraagd wordt en dat de lader moeite kan hebben met het opladen. De ene lader gaat tot 1 Ampere en de andere gaat tot 1, 5 Ampere. Toch kan het zijn dat uw smartphone meer nodig heeft om goed te kunnen laden. Daarnaast zijn er ook telefoons die het best opladen wanneer er een bufferaccu gebruikt wordt.  

Busch & Müller E-werk telefoon lader fiets

Busch & Müller E-werk

De lader wordt met een elastiek of tie-rap aan de stuurpen bevestigd wanneer deze nodig is.

De instelbare voltage (2,8~13,3 V) en amperage (0,1~1,5 A) maakt het mogelijk om meerdere apparaten te laden.

Forumslader Santos usb fiets laden

Forumslader

Netjes weggewerkt onder de top-cap. De inwendige accu zorgt voor een constante spanning van 5 V. Amperage gaat tot 3 A en kan hierdoor ook zwaardere apparaten opladen. Met de bluetooth optie kan de telefoon verbonden worden.

The Plug Cinq5 telefoon lader fiets

Cinq5 The Plug

Netjes weggewerkt onder de top-cap met USB aansluiting.

Levert een gelijkstroom van 5 V en 1 A.  

Met de nieuwe Forumslader hebben we een alleskunner in Huis. Deze lader is even netjes is weggewerkt als The Plug en is een krachtpatser die geen moeite heeft om verschillende apparaten op te laden. Met het vermogen van 5 V en 3 A wordt de accu weer snel vol geladen, ook wanneer er met een lagere snelheid gereden wordt. Daarnaast heeft deze lader 3 ingebouwde power accu’s. Tijdens het fietsen worden deze opgeladen en werkt als een bufferaccu voor de smartphone. Hierdoor wordt de smartphone met een constante spanning geladen. Dit is nog niet alles. Hij kan ook gekozen worden met een Bluethooth verbinding. Installeer op je smartphone de Forumslader app en alle gegevens van de lader kunnen gecontroleerd worden

Oso Velo-X telefoonhouder op de fiets

Oso Velo-X telefoonhouder

De Oso Velo-X verstelbare telefoonhouder is geschikt voor een telefoon van 5,5 cm tot 9,3 cm breed. De 4-punts grip zorgt dat de telefoon goed in de houder blijft zitten.
De Velo-X is te koop in de winkel en webshop

€ 22,95
bestellen

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index