's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Contact

Tijdens de lockdownadviseren wij digitaal via een videogesprek

Een nieuwe manier van contact

Wij staan voor u klaar! Alleen op een iets andere manier...

Wilt u informatie over onze mooie producten dan staan wij u graag telefonisch te woord en maken eventueel een afspraak voor een “MS-teams meeting” waarbij wij onze high-end camera’s inzetten die we normaal voor onze speciale fietsmetingen gebruiken. Hierdoor heeft u haarscherp beeld! Wij vertellen u dan alles in woord en beeld. Dit kan met uw mobiele telefoon of via de computer. Wij helpen u telefonisch met het eenvoudig opzetten van het overleg.

Het is helaas niet mogelijk om onze mooie winkel fysiek te bezoeken. Reparaties gaan uiteraard door. Neem eerst telefonisch contact op, wij spreken met u samen een moment af waarop u de fiets komt brengen. U laat de fiets achter vóór de ingang van de winkel en bedient uw fietsbel  . Één van ons zal u begroeten en de fiets desinfecteren en later meenemen. Wij houden ruim afstand van u. Wanneer de fiets klaar is overleggen wij met u over een geschikt moment. Zo voorkomen we dat u onnodig anderen tegenkomt. De betaling gaat per ideal link. U kunt deze binnen 5 dagen aan ons overmaken. Pin of contant is niet mogelijk!


Onze haal- en brengservice staat voor u klaar. De fiets wordt dan bij u gehaald en gebracht tot voor de deur. Maak telefonisch een afspraak.


Kleine klusjes als banden oppompen of batterijen vervangen worden gezien als normale reparaties en moeten ook op afspraak gebeuren. U kunt er niet op wachten.


Wilt u meer informatie dan kunt u ons bellen, mailen of via whatsapp (onderaan de website) benaderen.

Blijf gezond en fietsen!
Team Rob’s Bikecenter

Bezoek de winkel
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland


Plan een afspraak: 
Afspraken formulier

Inschrijven voor de Nieuwsbrief 
Telefoonnummer: 
010 - 59 12 318 
Email adres: info@robsbikecenter.nl

Maandag

gesloten
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:00
Zondag gesloten

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag