's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Bedankt dat u de tijd neemt om deze pagina te bekijken!

Wij staan voor u klaar! Alleen op een iets andere manier...

-Wilt u informatie over onze mooie producten dan staan wij u graag telefonisch te woord en maken eventueel een afspraak voor een “MS Teams-meeting” waarbij wij onze high-end camera’s inzetten die we normaal voor onze speciale fietsmetingen gebruiken. Hierdoor heeft u haarscherp beeld! Wij vertellen u dan alles in woord en beeld.
- Het is helaas niet mogelijk om onze mooie winkel fysiek te bezoeken.


- Reparaties gaan uiteraard door. Neem eerst telefonisch contact op, wij spreken met u samen een moment af waarop u de fiets komt brengen. U laat de fiets achter vóór de ingang van de winkel en bedient uw fietsbel  . Één van ons zal u begroeten en de fiets desinfecteren en later meenemen. Wij houden ruim afstand van u. Wanneer de fiets klaar is overleggen wij met u over een geschikt moment. Zo voorkomen we dat u onnodig anderen tegenkomt. De betaling gaat per ideal link. U kunt deze binnen 5 dagen aan ons overmaken. Pin of contant is niet mogelijk! Bent u of iemand in uw gezin ziek/verkouden blijft u dan aub thuis en kom de fiets niet brengen.
-Onze haal- en brengservice staat voor u klaar. De fiets wordt dan bij u gehaald en gebracht tot voor de deur. Maak telefonisch een afspraak.
- Kleine klusjes als banden oppompen of batterijen vervangen worden gezien als normale reparaties en moeten ook op afspraak gebeuren. U kunt er niet op wachten.


Wilt u meer informatie dan kunt u ons bellen, mailen of via whatsapp benaderen. De whatsapp button vindt u onderaan onze website.


Blijf gezond en fietsen!
Team Rob’s Bikecenter

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index