's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Elektrische Fiets Santos

Een Santos Elektrische Fiets koop je bij Rob's Bikecenter in Maasland.

De elektrische Fiets is enorm populair geworden de laatste jaren en het gebruik is inmiddels uitgewaaierd over alle mensen in alle leeftijden. Een Santos elektrische fiets is een sportieve alleskunner. Bijvoorbeeld de Travel Lite+ E-bike brengt je naar je werk of andere plaats van bestemming en laat je ervaren hoe het voelt om altijd te (kunnen) Fietsen met wind in de rug. Als je kiest voor Santos elektrische fiets dan kies je voor souplesse en sportiviteit maar bovenal betrouwbaarheid. Een Santos heeft altijd een sterk frame en wielen en laat u stabiel fietsen ervaren onder alle omstandigheden.

Een Santos kan vanaf nieuw of later opgebouwd worden naar een elektrisch ondersteunde fiets hier worden twee systemen voor gebruikt. Het Neodrives achterwielmotor systeem wat te combineren is met een derailleur of Pinion versnellingsysteem of een Pendix middenmotor die direct aan de trapas gemonteerd wordt. Dit systeem id te combineren met een derailleur of Rohloff versnellingsysteem.

Kom eens een kijken bij ons in de winkel en laat ons u adviseren wat een Santos Elektrische Fiets voor u kan betekenen. Rob's Bikecenter is dé Santos Dealer in Nederland die graag voor u klaar staat en helpt bij al uw vragen.