's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Idworx Premium Dealer

Custom Build Lite, kwaliteit uit het Nederlands-Duitse atelier

Iworx is opgericht door Gerrit Gaastra, Gerrit is de nazaat van de oprichters van Batavus en Koga. Gedreven door zijn drang naar perfectie heeft hij het merk Idworx opgericht. Idworx onderscheid zich door een stijf frame, zodat hij zeer licht rijdt en sublieme afwerking.  

De fietsen zijn enigzins te customizen, maar de belangrijkste keuzes zijn al voor je gemaakt. Dat scheelt weer keuze-stress. Waar Santos fietsen meestal standaard uitgerust zijn met een riemaandrijving, is Idworx altijd standaard uitgerust met een ketting. Idworx heeft een extra slijtvast voortandwiel en gebruikt altijd zeer slijtvaste kettingen. Voor wie wel een riemaandrijving wilt kan er wel altijd voor kiezen als optie. 

Easy Rohler Evo

Helemaal geoptimaliseerd voor fietsvakanties en wereldreizen met zijn 14 versnellingen Rohloffnaaf. Optioneel is een riemaandrijving, maar standaard al uitgerust met de extra slijtvaste ketting en speciaal voortandwiel. Hij heeft een comfortabele zithouden en is solide en stabiel.

ontdek de  Easy Rohler evo

ALL Rohler

De grotere broer van de Easy Rohler. Met zijn sterke schijfremmen  en een nog stijver frame is het een echte krachtpatser. De All Rohler heeft ook een prettige tour geometrie en is geschikt voor 29" banden tot 55mm.

ontdek de All rohler

Rohler BLT

Een gespierde adventure bike. Door het hogere bracket heeft hij meer bodemspeling zodat offroad ook geen probleem is. De geometrie is wat sportiever dan de ALL Rohler door de langere bovenbuis. Standaard met brede velgen zodat bredere banden goed passen en de Long-life trapaslagers.

ontdek de Rohler BLT

oPinion

De oPinion is de All Rohler, maar dan met de Pinion versnellingsbak. Geheel opnieuw geconstrueert frame speciaal voor de Pinion. Dit model is later aan te passen met een Neodrive elektrisch achterwiel. 

ontdek de Opinion

oPinion BLT

De oer degelijke BLT, maar dan met de betrouwbare Pinion versnellingsbak. Ride it all, all the time. Voeg daar maar "everywhere" aan toe met deze oPinion BLT. Wist je dat BLT ; Boulders, Logs, Trees betekend ? Met deze versie van de BLT is dat geen probleem! 

Ontdek de Opinion BLT

Grandone - Grandone Travel

De randonneur opnieuw leven ingeblazen. Door het stabiele sterke frame  met steekassen voor en achter is er een compromisloze randonneur ontstaan, en zonder alle accessoires is het een heerlijke gravelbike. Alleen in derailleur verkrijgbaar. 

ontdek de Grandone

Grandone

De basis van de Grandone Travel is de Grandone zelf. Een heerlijke gravelracer. Alleen verkrijgbaar met een derailleur. Lekker wendbaar en strak.

ontdek de Grandone

OFF Rohler EVO

Een beetje avontuur begint hier! Voor de old-school liefhebbers is er de 26" reismaat die wel van een beetje offroad houdt. Uitgerust met hydrolische velgremmen en 60mm banden voelt hij zich prima thuis naast de weg.

ontdek de Off Rohler