's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Lease of fiets van de zaak

Bedankt !

Bedankt!  Wat leuk dat u doorklikt vanaf de Santos dealerpagina. Uw eerste stap in het ervaren en misschien wel het bezitten van een Santos is gezet.

Rob’s Bikecenter, gevestigd in Maasland, is al vele jaren Santos Dealer, ik werk al met ze vanaf de tijd dat ze in een bollenschuur zaten. Wij geven als enige 5 jaar garantie op uw Santos en hebben natuurlijk een eigen haal- en berngservice. Zoekt u een Santos fiets dan is er keuze uit zowel stadsfietsen als tourfietsen en vakantiefietsen. Ik en mijn team zijn gespecialiseerd in de onderdelen en hun mogelijkheden en hebben maar liefst 60 framekleuren in glans of mat waar u een keuze uit kunt maken.
Ben je benieuwd naar de vele voordelen van de exact op maat samen te stellen Santos fiets? Neem dan eens vrijblijvend contact op of kom eens langs bij Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam).

Bekijk het assortiment

Pinion Specialist

Een enorm groot bereik en kleine gelijke tussenstappen tussen de versnellingen. Duitse kwaliteit, stabiel rijden en onderhoudsarm. Verkrijgbaar met 18, 12 of 2 soorten 9 versnellingen.

Meer lezen

Rohloff Specialist

Nagenoeg onderhoudsvrij en supersnel schakelen! De perfecte oplossing voor vakantiefietsers, mountainbikers maar uiteraard 
ook voor de woon,- werk- en weekendfietsers.

Meer lezen

5 Jaar Garantie

Als énige in Nederland bieden wij u 5 jaar garantie op uw Santos.

Zo rijdt u nog langer zorgeloos op uw droomfiets. Hét bewijs van vertrouwen.

Meer lezen

Haal en Breng service

Heeft u een vraag over een van onze producten en/of diensten, of wilt u graag online een afspraak maken, klik dan hier. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen op  010 59 123 18.

Meer lezen

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index