's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos World Store Rob's Bikecenter

Santos World Store Rob's Bikeceneter, de fietsenwinkel waar meer van mag verwachten.

Santos World Store

Bij Rob's Bikecenter kunt al vanaf 2002 terecht voor alle soorten fietsen. Wij zijn een klein maar dynamisch team. Samen zorgen wij ervoor dat u uw fiets in optimale conditie kan houden of wanneer nodig, een persoonlijk eerlijk advies krijgt bij aanschaf. Bij ons bent u ervan verzekerd dat diegene die u helpt bij de aankoop van een fiets ook verstand heeft van de techniek van een fiets.

Wij zijn even bereikbaar als de winkel “om de hoek”; uw fiets wordt opgehaald en teruggebracht door heel Nederland en België.

De aankoop van een mooie -naar wens samengestelde- Santos is geen dagelijkse bezigheid voor u. Daarom helpen wij u graag met een eerlijk en betrouwbaar advies. Wanneer dit voor u beter schikt op een tijdstip buiten normale werktijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Santos biedt in het samenstellen van de fiets enorm veel mogelijkheden, maar mocht dit voor u nog niet voldoende zijn dan bieden wij graag de passende oplossing. 100% klant tevredenheid is ons doel, wanneer u achteraf niet tevreden bent met uw aankoop zullen wij gratis uw klachten verhelpen.

Een prettige zithouding is lastig vooraf te bepalen bij een nieuwe fiets. Daarom kijken wij extra kritisch naar uw houding. Dit doen wij met behulp van de Santos pasfiets, daarnaast maken wij gebruik van een hoge snelheidcamera om uw maten exact te kunnen bepalen. Daarna stellen wij deze maat in op het juiste type fiets van uw wens. Er ligt een GPS navigatie klaar om een echte goede proefrit te kunnen maken. U kunt dan écht voelen dat Santos uw droomfiets is.

Heeft u al een mooie Santos in uw bezit, maar bent u niet tevreden over uw zithouding dan helpen wij u graag met een betere zit. Ons getraind personeel is u graag van dienst.

Dan heeft u een mooie fiets met geavanceerde technie. Dan is het ook prettig dat u exact weet hoe het allemaal werkt en dat u het zelfstandig kunt repareren. Een gratis (privé) workshop kunt u volgen na aankoop van een Santos vakantiefiets. Zo kunt u zelf kleine mankementen verhelpen onderweg en weer vlot op weg gaan. Rob legt u alles geduldig uit en biedt u de mogelijkheid om de onderwerpen zelf uit te voeren. 

Uw Santos heeft bij ons een streepje voor! Zo besteden wij extra aandacht aan de fiets voor dat u hem gaat berijden, zoals de lagers voorzien van extra vet en juist afstellen wat de duurzaamheid zeer ten goede komt. Ook bij reparaties houden wij in gedachte dat het de fiets van uw dromen is en daarom alleen het beste verlangt voor uw fiets.

Bent u van plan om langs te komen voor een adviesgesprek? U kunt ook een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor, houdt u alstublieft rekening met minimaal 2,5 uur tijd.

Santos Trekking Lite
Santos Travel Lite bij Rob's Bikecenter

We hebben meer dan 23 Santossen op voorraad die mogen allemaal getest worden:

Deze modellen maken deel uit van de vaste collectie. We laten u altijd op de juiste maat fiets proefrijden. Mocht er een maat niet aanwezig zijn dan zorgen we dat het juiste maat aanwezig is voor u vooraf een proefrit.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index