's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos World Store Rob's Bikecenter

Bij Rob's Bikecenter kunt al vanaf 2002 terecht voor alle soorten fietsen. Wij zijn een klein maar dynamisch team. Samen zorgen wij ervoor dat u uw fiets in optimale conditie kan houden of wanneer nodig, een persoonlijk eerlijk advies krijgt bij aanschaf. Bij ons bent u ervan verzekerd dat diegene die u helpt bij de aankoop van een fiets ook verstand heeft van de techniek van een fiets.

Omdat wij geloven in Santos en in onze eigen deskundigheid geven wij u 5 jaar garantie op uw Santos. “De kwaliteit van Santos, uw plezier; onze garantie.”

Wij zijn even bereikbaar als de winkel “om de hoek”; uw fiets wordt opgehaald en teruggebracht door heel Nederland en België.

De aankoop van een mooie -naar wens samengestelde- Santos is geen dagelijkse bezigheid voor u. Daarom helpen wij u graag met een eerlijk en betrouwbaar advies. Wanneer dit voor u beter schikt op een tijdstip buiten normale werktijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Santos biedt in het samenstellen van de fiets enorm veel mogelijkheden, maar mocht dit voor u nog niet voldoende zijn dan bieden wij graag de passende oplossing. 100% klant tevredenheid is ons doel, wanneer u achteraf niet tevreden bent met uw aankoop zullen wij gratis uw klachten verhelpen.

Een prettige zithouding is lastig vooraf te bepalen bij een nieuwe fiets. Daarom kijken wij extra kritisch naar uw houding. Dit doen wij met behulp van de Santos pasfiets, daarnaast maken wij gebruik van een hoge snelheidcamera om uw maten exact te kunnen bepalen. Daarna stellen wij deze maat in op het juiste type fiets van uw wens. Er ligt een GPS navigatie klaar om een echte goede proefrit te kunnen maken. U kunt dan écht voelen dat Santos uw droomfiets is.

Heeft u al een mooie Santos in uw bezit, maar bent u niet tevreden over uw zithouding dan helpen wij u graag met een betere zit. Ons getraind personeel is u graag van dienst.

Dan heeft u een mooie fiets met geavanceerde techniek… Dan is het ook prettig dat u exact weet hoe het allemaal werkt en dat u het zelfstandig kunt repareren. Een gratis (privé) workshop kunt u volgen na aankoop van een Santos vakantiefiets. Zo kunt u zelf kleine mankementen verhelpen onderweg en weer vlot op weg gaan. Rob legt u alles geduldig uit en biedt u de mogelijkheid om de onderwerpen zelf uit te voeren. 

Uw Santos heeft bij ons een streepje voor! Zo besteden wij extra aandacht aan de fiets voor dat u hem gaat berijden, zoals de lagers voorzien van extra vet en juist afstellen wat de duurzaamheid zeer ten goede komt. Ook bij reparaties houden wij in gedachte dat het de fiets van uw dromen is en daarom alleen het beste verlangt voor uw fiets.

Bent u van plan om langs te komen voor een adviesgesprek? U kunt ook een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor, houdt u alstublieft rekening met minimaal 2,5 uur tijd.

Santos Trekking Lite
Santos Travel Lite bij Rob's Bikecenter

We hebben de volgende fietsen op voorraad die allen beschikbaar zijn om te voelen en te beleven:

De onderstaande modellen maken deel uit van de vaste collectie. We laten u altijd op de juiste maat fiets proefrijden. Mocht er een maat niet aanwezig zijn dan zorgen we dat het juiste maat aanwezig is voor u vooraf een proefrit.

Travelmaster 2.6
15” rohloff ketting
19” rohloff riem
21” derailleur
23” derailleur

Travelmaster 2.8
H53 rohloff ketting
H57 derailleur (evt elektrisch uitgevoerd)
H61 rohloff ketting 

Travel Lite
D49 rohloff riem
D53 rohloff ketting
D57 rohloff riem
H53 rohloff riem
H57 rohloff ketting

D53 pinion riem (evt elektrisch uitgevoerd)
H53 pinion riem (evt elektrisch uitgevoerd)
H57 pinion riem (evt elektrisch uitgevoerd)

Tandem
rohloff ketting maat/M

Trekking
D53 mixte rohloff riem
H57 derailleur

Trekking Lite
H57 rohloff riem
D53 derailleur

Race Lite
Rohloff riem maat/M
Rohloff riem maat/L 

4.29
Rohloff / riem vakantiefiets maat /M 
Rohloff/riem maat/L

Rohloff/riem titanium maat/XL

Travelmaster 2.9
H57 rohloff riem, verende voorvork, schijfremmen 
H53 rohloff riem, vaste vork, velgremmen

H57 pinion riem, vaste vork, schijfremmen 

H57 rohloff riem, vaste vork, velgremmen, Bosch elektrische ondersteuning
H52 rohloff/riem, vaste vork, velgremmen, Bosch elektrische ondersteuning

Travelmaster 3+
H49 rohloff riem, schijfrem 27,5" of 29" wielmaat
H53 rohloff riem, schijfrem 27,5" of 29" wielmaat
H57 rohloff riem, schijfrem 27,5" of 29" wielmaat
H61 rohloff riem, schijfrem 27,5" of 29" wielmaat

SUB
Single speed riem

Pasfiets
Kleurendisplay

En we rijden zelf ook op Santos fietsen natuurlijk:
Travel Lite pinion/riem
2x 4.29 derailleur

4.29 rohloff / riem vakantiefiets

Trekking comfort rohloff / riem

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index