's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

5 jaar garantie

Pinion met gates riemaandrijving

Uw Santos, onze garantie
Dat uw Santos een droomfiets is, dat snappen we. Ook begrijpen wij dat u zolang mogelijk onbezorgd op uw fiets wilt blijven rijden en ervan op aan kunt dat hij u niet in de steek zal laten.
Daarom besteden wij juist extra aandacht aan uw Santos. Dit begint al op het moment wanneer uw Santos nieuw bij ons in de winkel wordt afgeleverd. Hij wordt in onze werkplaats nauwkeurig nagekeken en verbeterd waar nodig.

 Al is de fiets door Santos geheel opgebouwd en afgemonteerd toch krijgt alles nog extra aandacht van onze monteur. Bijvoorbeeld worden de pedalen extra voorzien van vet, de Shimano naven worden ook voorzien van extra vet en het lager op de juiste manier afgesteld. Delen die door klemming vast zitten worden extra van montagepasta voorzien. En zo nog een aantal belangrijke punten.

Als uw Santos helemaal aan onze technische eisen voldoet dan krijgt hij een heerlijke verzorging. De Santos wordt helemaal schoongemaakt, gepoetst en in de was gezet. Een harde waslaag beschermt daarna uw Santos tegen alle weersinvloeden. 

Is de Santos technisch en uiterlijk 100% dan zijn wij helemaal tevreden. En wanneer wij tevreden zijn dan staan wij er ook helemaal achter.
Daarom geven wij als énige 5 jaar garantie op uw droomfiets, óók op de gemonteerde Rohloff en Pinion onderdelen.