's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos als lease fiets

" Heerlijk, het gevoel dat ik mij nergens druk over hoef te maken, zowel op weg naar mijn werk als op mijn jaarlijkse  fietsvakantie"

Lease voordelig bij Rob's Bikecenter
Rob's Bikecenter Santos dealer voor advies, zithouding en testen.

Santos als lease fiets

Het Rob’s Bikecenter FietsLeasePlan maakt het wel heel aantrekkelijk voor u. Afhankelijk van de afstand tot uw werk rijdt u bijna voor niets op een écht goede Santos.

Wat kost een écht goede fiets die uw woon-werk verkeer gemakkelijk aan kan?
Het Nederlandse merk Santos maakt licht rijdende fietsen van absolute topkwaliteit. Santos staat vooral bekend om zijn onderhoudsarme riem-aandrijving in plaats van de onderhoudsgevoelige ketting. Daarnaast is de fiets geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u ook zelf uw kleur uitkiezen. Santos is de marktleider op het gebied van vakantiefietsen en fietsen voor de veel-fietsers die hoge eisen stellen aan hun materiaal. Een gemiddelde prijs van een licht rijdende fiets van Santos met onderhoudsarme riemaandrijving, een duurzame versnellingsnaaf en veilige felle verlichting bedraagt rond de € 4500,-

Is de aanschafprijs te hoog om in één keer te betalen? Maak dan gebruik van ons lease aanbod. Looptijd en voor welk bedrag u least bepaalt u zelf. Heeft u een financiële meevaller, dan kan er ook tussentijds afgelost worden.

Financial Lease

Bij deze optie bent u na afloop van de leaseperiode eigenaar van de fiets. In het termijnbedrag zijn inbegrepen de rente, verplichte all risk verzekering en aflossing van de fiets. Rob’s Bikecenter geeft als enige Santos dealer 5 jaar garantie. Na afloop van het leasecontract profiteert u nog steeds van deze garantie. Bij een aanschafwaarde van € 4500,-  ligt het maandbedrag rond  € 150,- .

Santos Travel Lite Rob's Bikecenter

Operational Lease

Bij deze optie betaald u voor het gebruik van de fiets. U kiest een nieuwe fiets uit en betaald een vast bedrag per maand. Het onderhoud en verzekering van de fiets zit inbegrepen in de prijs.

Bevalt het u? Na 3 jaar kunt u weer nieuwe fiets uitzoeken. De fiets blijft eigendom van Rob’s Bikecenter. Bij een aanschafwaarde van € 4500,- ligt het maandbedrag rond € 125,- .

Het leaseplan is ook te combineren met een fietsregeling van uw werk of de reiskostenvergoeding.

Betalingsmogelijkheden:
Wanneer u een echte fiets van de zaak wilt rijden zijn er 2 mogelijkheden:
De werkkostenregeling en de reiskostenvergoeding.

 De Werkkostenregeling:
Vanaf 1 januari 2015 valt de “fiets van de zaak” onder de werkkostenregeling (WKR).
Deze regeling biedt de werkgever de ruimte om een gedeelte van de aanschafprijs te verrekenen met het brutoloon.
In deze regeling kunnen producten zoals een computer, een kerstpakket, sportschoolkosten, andere vergoedingen, maar ook de fiets worden opgenomen. De belastingvrije vergoeding is een vast percentage van het totale bruto loon bij de werkgever. Toch heeft de werkgever nog voldoende ruimte om aan de werknemer een aantrekkelijke fietsregeling te bieden.
Aan een werknemer die geen reiskostenvergoeding ontvangt kan de werkgever een renteloze lening verstrekken ter hoogte van de reiskostenvergoeding (standaard circa € 0,20 per kilometer).
Deze lening kan jaarlijks worden afgelost met het bedrag ter hoogte van de reiskostenvergoeding.
Nu kan de fiets betaald worden met een gedeelte uit de WKR gelden en het bedrag van de renteloze lening.
Rob’s Bikecenter biedt u de mogelijkheid om een custom-build Santos aan te schaffen, waarbij de betaling door middel van de reiskostenvergoeding verrekend wordt. U betaald dus niets of slechts een klein bedrag bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

 Bijvoorbeeld:
U woont op een afstand van 13 kilometer van uw werk en u ontvangt géén reiskostenvergoeding.
U kiest voor een lease periode van 3 jaar.
Als  werknemer mag u een onbelaste reiskostenvergoeding ontvangen van € 1057,16 per jaar
(214 werkdagen x 26 kilometer x € 0,19 reiskostenvergoeding). Het bedrag van € 1057,16 wordt als renteloze lening verstrekt, die jaarlijks wordt afgelost door de werkgever met de nog niet verstrekte reiskostenvergoeding.
U heeft een fiets uitgekozen met een aanschafprijs (incl. leasekosten) van € 4500,-.
Het bedrag van € 4500,- mag verrekend worden met de reiskostenvergoeding van € 1057,16 per jaar waar u recht op heeft, maar niet uitbetaald krijgt. Het restant van € 442,80 (aanschaf fiets – 3x 1057,16 verdeeld over 3 jaar) kan uit het budget van de WKR gelden of een deel hiervan betaald worden.

 De Reiskostenvergoeding;
U ontvangt reiskostenvergoeding van uw werkgever en kunt dit bedrag inzetten als maandelijkse betaling van uw fiets. Er is geen wettelijke regel voor, maar soms worden er onder de 10 kilometer afstand geen reiskosten vergoed. Dit is een afspraak tussen u en uw werkgever.

 Bijvoorbeeld:
U woont op een afstand van 18 kilometer van uw werk en u krijgt € 0,20 per kilometer aan  reiskostenvergoeding. U ontvangt dan € 128,40 per maand ( 214 werkdagen x 36 kilometer x € 0,20 reiskostenvergoeding : 12 maanden) aan reiskostenvergoeding. Dit bedrag kunt u inzetten als betaling wanneer u kiest voor een leaseperiode van 3 jaar.

Ons gecertificeerd personeel besteed de beste zorg aan uw fiets

Voordelen van Rob's Bikecenter

Rob’s Bikecenter is dé Santos specialist sinds 2002. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring met de meest geavanceerde fietstechnieken die er zijn. Als dealer van Santos, is Rob's Bikecenter de enige die 5 jaar garantie biedt met een eigen haal- en brengservice door heel Nederland én België.
Wanneer u bij Rob’s Bikecenter een fiets aanschaft bent u verzekerd van een goede fietshouding door middel van een professionele fietsmeting met camera.
Rob’s Bikecenter staat voor service en kwaliteit.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen