's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Haal en brengservice

Fiets haal en breng service Santos

Dat Rob’s Bikecenter niet zomaar een fietsenwinkel is dat weet bijna iedereen. Rob’s Bikecenter verkoopt niet voor niets fietsen van Idworx en Santos. Wanneer wij een Idworx of Santos verkopen dan moeten de klant en wij er zeker van zijn dat het helemaal klopt. De Idworx en Santos zijn naar wens opgebouwd en sluit naadloos aan op het gebruik van de fietser. De fietsen zijn hierdoor ook helemaal afgestemd op het lichaam van de berijder. Dit weet de klant te waarderen. Hierdoor komen er steeds meer fietsers vanuit het heel Nederland en België naar Rob’s Bikecenter voor advies en aanschaf van een Idworx of Santos.

Een belangrijk punt aan het einde van het adviesgesprek is vaak de afstand van onze winkel in Maasland tot de woning van de klant. Om voor een Idworx en Santos goed geadviseerd en aangemeten te worden is het geen probleem om kilometers te rijden maar bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt of olie wissel geeft dit vaak toch een hoop geregel.

Rob’s Bikecenter biedt daarom de ‘Haal en Breng’ service aan voor Idworx en Santos fietsen.
Heel gemakkelijk, u maakt met ons een afspraak en wij zorgen ervoor dat op de afgesproken dag uw fiets afgehaald wordt op het adres wat u aan ons opgeeft. Wanneer uw Idworx of Santos klaar is dan maken wij met u een afspraak voor het aflever moment.

Hebt u een vervangende fiets nodig? Geen probleem. Dan kunt u een ‘leen’ fiets reserveren. Deze vervangende fiets wordt door de chauffeur bij u geleverd wanneer hij uw fiets komt afhalen.

En de kosten?
Daar kunt u (haast) niet zelf voor rijden. In het eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe Idworx of Santos bij Rob's Bikecenter is de 'Haal en Breng' service gratis. Daarna wordt voor het halen én brengen € 20,00 per fiets gerekend*. Heeft u bij ons een Idworx of Santos occasion gekocht dan rekenen wij ook het voordelige tarief van € 20,00 per fiets vanaf de aanschaf. Wanneer er een 2e Idworx of Santos op het zelfde adres afgehaald wordt dan betaalt u voor de 2e Santos € 10,00 bij. De 'leen' fiets is en blijft lenen, deze service kost u niets!

 * (Klanten in de cirkel Maassluis-Maasdijk-de Lier-Delft-Schiedam-Vlaardingen betalen geen kosten voor het halen en brengen na het eerste jaar).

Heeft u wel een Idworx of Santos maar elders gekocht?

Uw Idworx of Santos is niet bij ons aangeschaft maar wilt u toch van de kennis en kunde van Rob's Bikecenter gebruik maken dan halen wij natuurlijk nog steeds graag uw fiets voor u op. De kosten voor deze service bedragen 50 euro (retour) in de provincies; Zuid-Holland, Zeeland, Noord Holland, Utrecht en Brabant. Voor de overige provincies en België bedraagt het tarief 75 euro (retour). 

Gebruik het afspraakformulier, mail of bel Rob’s Bikecenter voor een afspraak.

Afspraakformulier