's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Haal en brengservice

Dat Rob’s Bikecenter niet zomaar een fietsenwinkel is dat weet haast iedereen. Rob’s Bikecenter is niet voor niets een Santos World Store. Wanneer wij een Santos verkopen dan moeten de klant en wij er zeker van zijn dat het helemaal klopt. De Santos is naar wens opgebouwd en sluit naadloos aan op het gebruik van de fietser. De Santos is ook helemaal afgestemd op het lichaam van de berijder. Dit weet de klant te waarderen. Hierdoor komen er steeds meer fietsers vanuit het heel Nederland en België naar Rob’s Bikecenter voor advies en aanschaf van een Santos.

Een belangrijk punt aan het einde van het adviesgesprek is vaak de afstand van onze winkel in Maasland tot de woning van de klant. Om voor een Santos goed geadviseerd en aangemeten te worden is het geen probleem om kilometers te rijden maar bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt of olie wissel geeft dit vaak toch een hoop geregel.

Rob’s Bikecenter biedt daarom de ‘Haal en Breng’ service aan.
Heel makkelijk, u maakt met ons een afspraak en wij zorgen ervoor dat op de afgesproken dag uw fiets afgehaald wordt op het adres wat u aan ons opgeeft. Wanneer uw Santos klaar is dan maken wij met u een afspraak voor het aflever moment.

Hebt u een vervangende Santos nodig? Geen probleem. Dan kunt u een ‘leen’ Santos reserveren. Deze Santos wordt door de chauffeur bij u geleverd wanneer hij uw fiets komt afhalen.

En de kosten?
Daar kunt u (haast) niet zelf voor rijden. In het eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe Santos bij Rob's Bikecenter is de 'Haal en Breng' service gratis. Daarna wordt voor het halen én brengen € 20,00 per fiets gerekend*. Wanneer er een 2e Santos op het zelfde adres afgehaald wordt dan betaalt u voor de 2e Santos € 10,00 bij. De 'leen' Santos is en blijft lenen, deze service kost u niets!

 * (Klanten in de cirkel Maassluis-Maasdijk-de Lier-Delft-Schiedam-Vlaardingen betalen geen kosten voor het halen en brengen na het eerste jaar).

Haal en breng service voor normale merken
Klanten die bij Rob's Bikecenter een normaal merk fiets hebben aangeschaft kunnen ook gebruik maken van de 'haal en breng' service. In de cirel Maasland-Maassluis-Maasdijk is dit gratis voor u. Komt u uit de Lier-Delft-Schiedam-Vlaardingen dan kost u dit slechts 7,50 per enkele rit. Heeft u de fiets elders aangeschaft dan betaalt u voor het halen of brengen € 15,- per enkele rit. 

Gebruik het contact formulier, mail of bel Rob’s Bikecenter voor een afspraak.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index