's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Team

Rob's bikecenter santos world store

Rob

De man die in onze zaak met de scepter zwaait. Na diverse jaren besmet te zijn met het 'fiets-virus' heb ik besloten, de fietsenzaak in Maasland die dreigde te verdwijnen, zelf over te nemen. Een grote stap, inmiddels meer dan 10 jaar geleden, maar ik heb er geen spijt van! Integendeel, het blijft boeiend om alle nieuwe zaken te ontdekken, te testen en dan toe te passen voor de klant. Daarom ga ik zoveel mogelijk naar workshops, beurzen etc. Ik ben ook altijd te vinden op de internationale beurzen in Nederland, België en Duitsland. Ik ben de trotse vader van 3 zoons, die zich ook al aardig interesseren in techniek en biken. Ondanks de drukte weet ik mijzelf wel zo af en toe vrij te maken om een lekker stuk te fietsen en staat er regelmatig een fietsvakantie op het schema. In mijn schuur treft u bijvoorbeeld een Santos Travel Lite Belt-drive vakantiefiets met Pinion, Santos 4.29 en Santos SRR03 racefiets aan.

Leon

Steunpilaar van Rob. Het fietsen zit Leon al van jongs af aan in het bloed. Z'n vader zei altijd al: 'Leon kon eerder fietsen dan lopen!' Wanneer hij even tijd heeft springt hij op zijn bike, een schitterende Santos 4.29 MTB, Focus full suspension MTB, de Sintesi racefiets of zijn mooie Stevens crosser. Trainen, trainen, trainen.. om telkens optimaal te kunnen presteren bij de wedstrijden MTB, in de klasse amateurs. 

Erik

Vanaf 1992 is hij werkzaam met fietsen. Eerst in de werkplaats van rijwielhandel "Planeet" in Vlaardingen, doorgegroeid naar verkoper en daarna filiaalleider van "Planeet" in Schiedam. Dat hij zich helemaal thuis voelt in het vak is duidelijk hij is leermeester fietstechniek en mag landelijke fietstechniek examens afnemen.Bij ons richt Erik zich helemaal op de verkoop en zal de naamsbekendheid van ons gaan versterken door inzet en het bijhouden van de sociale media.Veel Vlaardingers kennen Erik ook vanuit de politiek en weten dat aandacht voor fietsers en fietspaden bij hem voorrang hebben.Schrik niet wanneer u hem door de Broekpolder ziet flitsen op zijn Giant TCX cyclocrosser. Voor het dagelijks en woon- werkverkeer rijdt hij op een Santos 4.29 Belt drive met Rohloff naaf en wanneer de voordragers gemonteerd zijn dan is het een prachtige vakantiefiets.

Hans

De back-up van ons team. Het papierwerk neem hij op zich en springt bij als het druk is. Ook tevens full-time vader van Rob. Door weer en wind, zie je Hans, nagenoeg altijd op de fiets.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index