's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Team

Rob's bikecenter santos world store team

Rob

De man die in onze zaak met de scepter zwaait. Na diverse jaren besmet te zijn met het 'fiets-virus' heb ik besloten, de fietsenzaak in Maasland die dreigde te verdwijnen, zelf over te nemen. Een grote stap, inmiddels meer dan 15 jaar geleden, maar ik heb er geen spijt van! Integendeel, het blijft boeiend om alle nieuwe zaken te ontdekken, te testen en dan toe te passen voor de klant.  Ik ben de trotse vader van 3 zoons, die zich ook al aardig interesseren in techniek en biken. . In mijn schuur treft u een Santos Travel Lite Belt-drive vakantiefiets met Pinion, Santos 4.29 en Santos SRR03 racefiets aan.

Leon

Op zijn 15e begon het met een stage voor school bij Rob's Bikecenter. Daarna heeft hij zijn opleiding fietstechniek en vele andere aanvullende cursussen afgerond. Nu, zo'n 14 jaar later, is hij uitgegroeid tot koning van de werkplaats. Jarenlang heeft Leon wedstrijden gereden in de mountainbike sport. Hij weet dus als geen ander dat een fiets optimaal moet kunnen functioneren. Met deze kennis en zijn scherpe blik zorgt hij ervoor dat de fietsen van onze klanten in topconditie blijven. Tegenwoordig rijd hij op zijn Santos 4.29 meer op "hobby-niveau". Wanneer hij wat meer tijd heeft trekt hij met zijn downhill bike naar de alpen om daar van de steilste paden en hoogste schansen af te rijden.

Bij hem bent aan het juiste adres voor de lastigste technische vragen.

Erik

Vanaf 1992 is hij werkzaam met fietsen. Eerst in de werkplaats van rijwielhandel "Planeet" in Vlaardingen, doorgegroeid naar verkoper en daarna filiaalleider van "Planeet" in Schiedam. Dat hij zich helemaal thuis voelt in het vak is duidelijk hij is leermeester fietstechniek en mag landelijke fietstechniek examens afnemen.Bij ons richt Erik zich helemaal op de verkoop en zal de naamsbekendheid van ons gaan versterken door inzet en het bijhouden van de sociale media.Veel Vlaardingers kennen Erik ook vanuit de politiek en weten dat aandacht voor fietsers en fietspaden bij hem voorrang hebben.Schrik niet wanneer u hem door de Broekpolder ziet flitsen op zijn cyclocrosser. Voor het dagelijks en woon- werkverkeer rijdt hij op een Santos Travelmaster 3+ Belt drive met Rohloff naaf. Deze 3+ is op gebouwd als een randonneur maar dan in een modern jasje. Dikke brede banden met schijfremmen maar wel met een racebocht, Brooks zadel en voor en achter bagage dragers. Daarmee ook geschikt voor lange fietstochten en fietsvakanties.

Hans

De back-up van ons team. Het papierwerk neem hij op zich en springt bij als het druk is. Ook tevens full-time vader van Rob. Door weer en wind, zie je Hans, nagenoeg altijd op de fiets.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index