's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Toerfietsen

Een lichte fiets geschikt voor divers gebruik. De lichte toerfiets heeft geen gesloten kettingkast, maar heeft wel meer versnellingen dan de normale stadsfiets. Door het versnellingssysteem rijdt de fiets heerlijk licht. Door de grote variatie in modellen is er altijd een model te vinden naar uw voorkeur. U kunt kiezen voor een extreem lichte fiets, of een heerlijk comfortabel model, met vering en andere luxe opties. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor de langere afstanden. 

Wilt u toch een fiets met een zeer betrouwbaar, onderhoudsarm versnellingssysteem of een gesloten kettingkast op uw toerfiets? Kies dan voor een Rohloff-naaf bij Santos. Wij zijn gecertificeerd Rohloff servicepunt. 

Bovendien zijn wij exclusief regio-dealer van het merk Santos. Dit Nederlandse merk staat voor hoge kwaliteit, een prettig rijgedrag en keuzevrijheid. Kiest u voor Santos, dan kunt u uw fiets geheel naar uw wens samenstellen. Zelfs de kleur van de banden zijn aanpasbaar. Bekend van Santos zijn de Travelmaster vakantiefietsen die meerdere onderscheidingen verdient heeft.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index